Bokbad i Larvik

28. november ble det arrangert bokbad på Verket i Larvik.  Entusiastiske venner og familie fylte kafeen til randen da debutant Anna Selene Kvam leste fra sin første barnebok.

Hennes eventyrbok, TROLLFUGLEN og andre historier, er dedikert til hennes fire barnebarn. En historie til hver. Tenk for en gave å gi barnebarna sine. Og vi tør påstå det er litt av en gave til resten av familien også. Det virket i alle fall slik på de frammøtte.

Bokbademester for anledningen var Inger Hjortland, daglig leder for Larvik Læringssenter, og hun hadde satt seg godt inn i alle historiene. Hun hadde til og med gått inn på Google Earth og lagt inn alle destinasjoner fra boken og på den måten fulgt Trollfuglen rundt på reisen. En spennende tilnærming for oss som var til stede. Vi fikk også et godt innblikk i skriveprosessen til Anna Selene.

P1100253 beskåret

Prosjektet har pågått i  over to år, og resultatet er imponerende. Ikke bare har hun utformet alle historiene, gjort research på alt fra drager til eskimoer og gått inn i sin eventyrverden med hele seg. Hun har også gått på kurs i grafisk design, og med god hjelp av Tommy Olsen satt hele boken på egenhånd. Hun har også samarbeidet med to kunstnere, Brith Mo og Synne Helene Hagen, om illustrasjoner, noe som gjør at det ferdige produktet også fremstår som en kunstbok.

P1100264

Forfatteren signerer boken til Svein og Kari Lysebo

Så om du har noen familier du skal kjøpe julegave til, med barn i flere aldre, er denne boken et godt tips. Velegnet for høytlesning og med sånn passe blanding av magi og alvor som gjør at også vi voksne kan kose oss med den.

Boken heter TROLLFUGLEN og andre historier og kan bestilles direkte fra forfatteren på hennes nettside, eller i bokhandlerkjeden Norli, Stavern Kunsthandel og Fotohuset Johnson i Bodø.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Powered by WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: